HTML

Köszönet az EU-Nak

Friss topikok

  • Alma János: Ha lenne beleszólásom a politikába az EUból történő kilépést támogatnám. De nem vagyok sem gazdag... (2012.06.02. 00:25) Kilépni az EU-ból

Címkék

Az EU vágóhídra küld minket

2012.04.01. 10:43 mao631hun

A szegénység és kirekesztettség visszaszorításáról tanácskoztak az egyházfők a három fő európai intézmény képviselőivel.

Egyszerű életvitel, magasszintű gondolkodás. A szegénység visszaszorításának útja

Az Európai Unió lakosságának mintegy 16 %-a, kb. 80 millió ember él a szegénységi küszöb alatt. A szegénység visszaszorításához az Európai Unió a világ legnagyobb egyházainak (így pl. a keresztény, a zsidó, az iszlám, a szikh, és hindu közösségek) segítségét kérte, a 2005 óta évenként, idén július 19-én, Brüsszelben megrendezésre kerülő találkozó keretein belül.
A tanácskozás kapcsolódik az Európa 2020 Versenyképességi Stratégia megvalósításához, amely célként tűzi ki a szegénységi küszöb alatt élők számának 25 %-al történő csökkentését. Az egyházfők az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az Európai Tanács elnökeivel találkoztak José Manuel Barroso meghívására.
A találkozón részt vett Sivaráma Szvámí a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének vezető lelkésze is az európai hindu szervezet (Hindu Forum Europe) képviseletében. A találkozó témája a szegénység és a kirekesztettség kérdése volt, különösen aktuális ez, hiszen 2010 a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve. Sivaráma Szvámí felszólalásában kihangsúlyozta:

"Ha le akarjuk küzdeni a szegénységet, akkor el kell rugaszkodnunk a fogyasztói társadalom kultúrájától és a fenntartható életvitelre kell fókuszálni. Mivel a források végesek, ezért lehetetlen, hogy a jelenlegi életforma fenntartásával mindenki egy szinten tudjon élni Európában. Az eredmény érdekében csökkentenünk kell igényeiket. A legalapvetőbb igényünk, hogy étkezünk, elsőként ezt kell gondtalanul biztosítanunk."
A fenntartható életvitelre Krisna-völgy Biofarm példáját hozta fel a vezető lelkész, egy olyan vallási közösséget, ahol sikerült a gyakorlatba is átültetni a fenntarthatóság elveit. "A Krisna-völgyben élők olyan életszínvonalon élnek, amely az európai sztenderdeknek is megfelelnek, és amely életforma választ adhat a szegénységi kérdés kihívásaira.

Ez az egyszerű életvitel és magas szintű gondolkodás elvével valósulhat meg. Ebben fontos momentum, hogy az itt élő személyeknek közvetlen kapcsolat van a munkájuk, tevékenységük, és az étkezésük között." Sivaráma Szvámí beszédében arra kérte az Európai Unió képviselőit, hogy támogassák a vallási önfenntartó közösségeket.
A találkozót követő sajtótájékoztatón José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke kifejtette: "
Az egyházak és vallási közösségek fontos szerepet játszanak az uniós tagállamokban a szociális szolgáltatások biztosítása terén. Ha eredményesen akarunk fellépni a szegénység ellen, akkor támaszkodnunk kell régi keletű, széles körű tapasztalataikra."

Figyelemelterelés a spirituális tudatról a legfőbb elv

Nos, amikor azt hallom, hogy egy olyan birodalom szeretné megoldani a világ problémáját és keresi rá a megoldást, mint az Európai Unió, ami saját maga okozta, okozza ma is az államok nyomorát, azok eladósodását, akkor kicsik nevetségesnek és undorítónak találom ezt a kis "kedves" és egyúttal igen aljas gesztust. A világ baját pont az oldaná meg, ha lokálisan kezelnék a nemzetállamok fenntarthatóságához szükséges lehetőségeket, de az EU pont az ellenkezőjét képviseli: pontosan úgy épül fel ez a pusztító központosított államokfeletti hatalom, hogy az önfenntarthatóság ne jöhessen létre. Értitek? Ha ismerjük a háttérhatalmi elit terveit, tisztában vagyunk az egy világkormány tervével, amit néhány gazember alakít a saját kénye kedvére, akkor azt kell mondjam, hogy az EU részéről ezek a konferenciák csak szemfényvesztések, és csak az időnket rabolják, ezzel addig is azt az illúziót táplálják, hogy "Dolgozunk a dolgon!".

Pénzimpérium Európai Projekt: az Európai Parlament szerepe ebben a korporációs struktúrában, melyet szuper-gazdag nemzetközi bankárok irányítják, PR igényeket azaz közönségkapcsolati feladatokat elégít ki. Az a rendeltetése, hogy egy alapvetően tekintélyuralmi és diktatórikus nemzetek feletti struktúrának a demokratikus látszatot kölcsönző kulisszája legyen. Csak vitára létesítették, egy klub, így semmiféle befolyása nincs a dolgok menetébe. Azt a legfelsőbb irányító testület végzi az European Round Table of Industrialist. Így a brüsszeli tanácskozások eredménytelenek, s ahhoz hasonlatosak, mint ha a tolvajok házába mennénk megbeszélni a bűnszervezetek felszámolásának tervét.

Áll-gondviselés

Szó sincs gondoskodásról. Ébresztő!!!!! Érdemes lenne utánanézni, hogy mi is az az EU, mi az a Lisszaboni-szerződés, aminek köszönhetően gyakorlatilag elpusztulnak az államok önrendelkezhetőségük, s megszűnnek létezni, mindez ez a pénzoligarchia fennhatósága alatt, új feudális rendszer szerint.

A világot gonosz, sötét és rideg szándékú emberek irányítják, olyan gonoszak, hogy azt el sem tudjuk képzelni és ha megszabadulunk tőlük úgy, hogy ismét Isten-tudatúakká válunk, úgy minden a helyére kerül. De ezt az egyszerű megoldást nem akarják, hogy tudjuk. Elterelik a figyelmünket olyan dolgok felé, olyan megoldások felé, amik csak sebnyalogatáshoz hasonlóak, -mint ezek a konferenciák-, de meg nem gyógyítják azt. A világban semmiből sincs hiány, viszont ha démonikus emberek, istentelen emberek elszaporodnak a Földön, akkor az anyatermészet nem látja el őket, és hiány lép fel. Egyedül az Isten-tudat menthet meg a bajtól. Ez a lényeg!

A különböző világszervezetek jobb ha nem hallgatnak a politikusokra, bürokratákra, pénzemberekre, mert nem tudják és nem is akarják megoldani a szegénységet és sok mást sem! Az ilyenek csinálják a válságokat és mi, akik hiszünk nekik és birkamódjára szaladunk a vágóhídra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiazeu-bol.blog.hu/api/trackback/id/tr524353444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása